CONTaCT

Logo Joris Vector White.png

Voor alle vragen kan je contact met mij opnemen via onderstaande gegevens.

 

Tel: 06-41504527

Mail: info@roffadogs.nl

Tijdens wandelingen kan de telefoon niet worden opgenomen.

Stuur daarom jouw bericht via dit formulier.

Je wordt z.s.m. beantwoord!

Bedankt voor de inzending!

 

veeLGesTeLDe VraGen

Hieronder vind je de antwoorden op vragen die je eventueel nog hebt.

Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact op via het contactformulier hierboven.

UITLAATSERVICE

Wie laat mijn hond(en) uit?


Roffadogs is een eenmansbedrijf. Alle honden worden zowel in groepsverband als bij de individuele wandelingen altijd uitgelaten en begeleid door Joris Janssen. Een vast gezicht voor de honden dat zorgt voor een vertrouwde, veilige relatie.

Joris Janssen heeft jarenlange hondenervaring en is eigenaar van twee Duitse herders en een Mechelse herder. Hij volgde met succes de opleiding tot hondeninstructeur aan de Martin Gaus Academie en studeert daar nu verder voor kynologisch gedragstherapeut.
Hoe worden de honden vervoerd?


Voor de groepswandelingen vervoert Roffadogs de honden in een Nissan Patrol di Turbo terreinwagen. Die biedt ruim plaats voor vier honden en is geheel ingericht op hondenvervoer. De toegang tot de verblijven verloopt via een stevige, uitschuifbare loopladder, zodat de honden geen enkele belasting hebben op hun gewrichten bij het in- en uitstappen.
De Patrol is voorzien van veilige, licht geblindeerde afscheidingen die in verschillende groottes kunnen worden afgesteld, aangepast op jouw hond. De auto heeft airconditioning en biedt veiligheid en een aangename plek voor de honden.
Voor welke honden zijn de groepswandelingen geschikt?


Groepswandelingen vinden alleen in de middag plaats. De wandelingen duren 90 minuten (dus exclusief ophalen, rijden, en thuisbrengen). De groepswandeling is geschikt voor jouw hond, wanneer ie: - Ouder is dan 12 maanden (de wandeling is voor jongere honden te intensief); - Niet loops is of net loops is geweest; - Een gecastreerde reu is; - Sociaal is naar andere honden, dieren en mensen; - Luistert naar de basiscommando's (zit, hierkomen en los); - In gezonde staat is. Jouw hond dient aantoonbaar ingeënt te zijn met minimaal de jaarlijkse cocktailinentingen of getest m.b.v. titerbepaling. Ook is ie preventief behandeld tegen vlooien, wormen en teken. - Autoritjes verdraagt; - Niet tot de allerkleinste hondenrassen behoort. Een groepswandeling zou niet veilig zijn voor hen. - Voor alle andere honden zijn de individuele wandelingen geschikt.
Voor welke honden zijn de individuele wandelingen geschikt?


De individuele wandelingen zijn voor alle honden geschikt. Zelfs in het weekend kunnen individuele wandelingen geboekt worden.

Deze wandelingen bieden vooral uitkomst voor mensen die bijvoorbeeld een pup, een jonge hond onder de 12 maanden of een héél kleine hond hebben, of bijvoorbeeld een al wat oudere hond, een onzekere, angstige hond of een hond met behoorlijke gedragsproblemen.

Kortom: voor honden die niet goed met een groepswandeling mee kunnen of voor eigenaren die juist op andere tijdstippen willen dat hun hond(en) wordt uitgelaten buiten de middaggroepswandeling om.

Er wordt met maximaal twee honden van dezelfde eigenaar tegelijkertijd gelopen indien gewenst en mogelijk.

Samengevat:

 • Honden die een operatie achter de rug hebben en revalideren;
 • Honden die ziek zijn of gewrichtspijnen hebben;
 • Honden jonger dan 12 maanden;
 • Oudere honden die het liever wat rustiger aan doen;
 • Wanneer je hond loops is of net loops is geweest;
 • Ongecastreerde reuen (die mogen namelijk niet mee met de groepswandeling);
 • Honden die zich niet sociaal gedragen naar andere honden, mensen en/of dieren;
 • Honden die niet luisteren naar de basiscommando's;
 • Honden die om welke reden dan ook meer persoonlijke begeleiding en aandacht nodig hebben;
 • Honden die behoren tot de kleinste hondenrassen. Een groepswandeling zou niet veilig zijn voor hen.
Waarom is een kennismaking én proefwandeling nodig?


Voordat jouw viervoeter mee kan met onze wandelingen, maken we eerst graag kennis met hem/haar én met jou. Roffadogs komt graag bij jou thuis voor een persoonlijke ontmoeting.

We bespreken dan jouw wensen en onze mogelijkheden, praten over jouw hond en z'n karakter en we gaan een stukje lopen bij jou in de buurt zodat we zijn snuffel- en straatskills al eens kunnen zien.

Uiteraard is deze kennismaking geheel gratis en vrijblijvend.
Mochten we beiden enthousiast zijn na deze ontmoeting en je wilt graag gebruik maken van de groepswandelingen, dan kunnen we zijn/haar eerste echte wandeling inplannen met de groep.

Jouw hond gaat dan mee op proefwandeling zodat we kunnen kijken hoe en of het klikt.
Om veiligheid te bieden blijft jouw hond deze eerste wandeling aan een lange lijn. Na de wandeling maken we een nieuwe afspraak waarin we de proefwandeling bespreken.

Wanneer jouw hond in de roedel past en jij gebruik wilt maken van de diensten van Roffadogs, zullen we samen de overeenkomst, de algemene voorwaarden en eventueel het sleutelcontract doornemen. Wanneer alle vragen beantwoord zijn en het contract is ondertekend, kan jouw hond mee op avontuur!

Bij de individuele wandelingen vindt, naast de wandeling tijdens het kennismakingsgesprek, geen proefwandeling plaats.
Wat is het verschil tussen een abonnement en een strippenkaart?


Als je gebruik wilt maken van een van de uitlaatdiensten, dien je zowel bij de groepswandelingen als de individuele wandelingen te kiezen voor of een abonnement voor vaste dagen per week of voor een strippenkaart die drie maanden lang geldig is. Met een abonnement ben je er zeker van dat jouw hond wekelijks op één vaste dag of meerdere vaste dagen goed wordt uitgelaten. Een strippenkaart is flexibel en biedt uitkomst wanneer jij wil dat jouw hond zo nu en dan meegaat met Roffadogs, maar eigenlijk nooit op vaste dagen. De strippenkaart is vooral geschikt voor mensen die op korte termijn een plek willen of kunnen inplannen. Het voordeel is dat je altijd op het laatste moment kunt checken of er nog plek is op de dag die jij graag wil. Abonnementhouders geven aan het einde van de maand de vaste dagen voor de komende vier weken aan Roffadogs door. Strippenkaart-houders kunnen daarentegen een week van tevoren een plek bij Roffadogs reserveren tot 20:00 uur de avond ervoor. Let wel, abonnementhouders hebben voorrang op de strippenkaart-houders. Er is dus niet gegarandeerd plek op de door jou gewenste dag bij het gebruik van een strippenkaart. Uiteraard wél wanneer er plek is en die voor jouw hond wordt vrijgehouden na reservering.
Wat doet Roffadogs nog meer?


Na de wandeling drogen we jouw hond af met een handdoek, mocht dit nodig zijn. Roffadogs zorgt voor vers water tijdens en na de wandelig thuis en desgewenst geven we jouw hond(en) te eten. Mochten er medicijnen zijn die moeten te worden toegediend, dan kunnen we dat voor je doen. Hier worden geen extra kosten voor in rekening gebracht.
Wanneer is Roffadogs gesloten?


Roffadogs verleent zijn diensten met veel passie en inzet 7 dagen per week. En hoewel we niet vies zijn van de mouwen opstropen en hard werken, zijn er toch een aantal dagen per jaar waarop we ons niet voor jou en jouw hond kunnen inzetten. Bekijk hier de data waarop Roffadogs is gesloten, simpelweg vanwege een feestdag of vanwege studie. Klanten ontvangen altijd op tijd bericht wanneer deze dagen eraan zitten te komen.
Wat is het werkgebied van Roffadogs?


Roffadogs werkt vanuit Rotterdam-Blijdorp en verleent zijn diensten in de omringende wijken. Neem vrijblijvend contact op en informeer naar de mogelijkheden!

OVER ROFFADOGS

Wat maakt Roffadogs zo uniek?


Roffadogs is een eenmansbedrijf, vanuit een grote passie voor honden opgericht door Joris Janssen. Hij is gediplomeerd hondeninstructeur, opgeleid aan de Martin Gaus Academie en trotse eigenaar van twee Duitse herders en een Mechelse herder.

Door de jarenlange hondenervaring, grote kennis van rassen, hondengedrag en positieve leermethodes is Roffadogs voor veel hondeneigenaren dé ideale uitkomst. Roffadogs wéét wat honden nodig hebben om in hun dagelijkse behoeften te voorzien. De wandelingen zijn veilig, ontspannend, leuk en vertrouwd en worden precies op jouw hond afgestemd.
De betrokkenheid, professionaliteit en persoonlijke aandacht die Roffadogs heeft voor jou als hondeneigenaar én jouw hond, maakt dat jij met een heel een goed gevoel jouw beste vriend aan ons meegeeft en hem moe maar voldaan weer thuis terugziet.
Wie is Roffadogs?


Roffadogs is een eenmansbedrijf, gevestigd in Rotterdam-Blijdorp en verzorgt een kleinschalige hondenuitlaatservice. Roffadogs is in 2019 opgericht door Joris Janssen (40), gediplomeerd kynologisch instructeur en trotse eigenaar van twee Duitse herders en een Mechelse herder. Roffadogs trekt er eenmaal per dag op uit in het buitengebied van Rotterdam met een kleine, stabiele roedel (maximaal 4 honden) en loopt alleen met jouw hond(en) in jouw eigen buurt.
Wie heeft het beeldmateriaal op roffadogs.nl gemaakt?


Alle foto's en video's op deze website zijn gemaakt door Bram Vernhout.
Loopt Roffadogs alleen met herders? Wie zijn die honden?


Nee hoor! Roffadogs loopt met alle honden! Of ze nu groot, klein zijn, pup of herplaatser zijn, goed socialiseerd zijn of een behoorlijke achterstand hebben.... Alle honden zijn bij Roffadogs welkom voor een goede wandeling met alle benodigde aandacht en begeleiding. De Duitse herders op deze website zijn de honden van Joris Janssen, de man achter Roffadogs en degene die met jou hond(en) gaat lopen. Of dit nu in een groepswandeling is of individueel.

 

formuLieren en voorwaarDen

Hieronder vind je de belangrijkste formulieren.

Als je nog vragen hebt kan je hierboven contact opnemen!